LRM_EXPORT_20180913_173341.jpg
 

Paula

Skitam se svijetom. Sanjam o malom stanu u Zagrebu i velikom psu s kojim se điram Jarunom. Onda sanjam o malom motoru i velikom psu s kojim se điram Vijetnamom. Sanjam i o nekoj velikoj ljubavi s kojom se điram svugdje. Sanjam previše, zaletim se pa razočaram - učim živjeti u trenutku.

Živim u Abu Dhabiju na New York Universityu, preko ljeta u Zagrebu, većinom svugdje u prolazu. Učim s nogu, uvijek i svugdje, s dubokim uvjerenjem da je cijeli život rad i građenje sebe. Pišem za dušu pa shvatim da i neke druge duše znaju pročitati te filozofije.

Studiram o društvu s fokusom na ljudsku seksualnost, rodne studije, ljudske veze i odnose. Shvativši da ne pričamo dovoljno otvoreno i obrazovano o tim temama, počela sam pisati SexEd Dijaloge koji uključuju moje priče, priče nekih ljudi pametnijih od mene, i razgovore otvorene svima.

Želim da pričamo o životu, o svim tim silnim porocima - ljubavi, seksu, vinu, o pričama iz komšiluka sa svih kontinenata, nekim univerzalnim istinama i još univerzalnijim lažima. Želim da pričamo o svemu, iskreno kao da se ne znamo, u jednom trenutku noći koji će ostati nenaslovljen, ali ostat će...